Кременчуцький ліцей №4
Наша їдальня
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 21.09.2017, 12:59

Харчування     

 

Організацію харчування учнів у школі здійснює  приватне підприємство «Діадема» (директор В. Голосна).

- 100 %  учнів 1 - 4 класів отримують безкоштовно гаряче харчування.

Здійснюється безкоштовне харчування учнів пільгових категорій відповідно до поданих заяв та документів, що підтверджують статус дитини.

 

Прийом їжі учнями організовано відповідно до графіку харчування

.

Відповідальний за організацію харчування  учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій – заступник директора з навчально-виховної роботи  Цвелих Ірина Петрівна

Відповідальний за організацію харчування  учнів 5-11 класів заступник директора з госпо господарчої діяльності  Крівченко Ірина Ігорівна.

Працівники їдальні:

шеф-кухар  Кривоніс Тетяна Володимирівна

кухарі:    Голобородько Ніна Олександрівна,  Нагаєвська Алла Іванівна

підсобні працівники : Салімовська Наталя Артурівна, Гірш Яна Володимирівна

           Якість харчування контролюється заступником директора з навчально-виховної роботи    Цвелих І.П., відповідальною за організацію харчування, та комісією з контролю за якістю харчування учнів, яку очолює директор школи. У відповідності до меню учні вживають салати із свіжих овочів, м’ясні, рибні, молочні блюда, фрукти. Приміщення харчоблоку та технічні приміщення знаходяться в задовільному стані. Обладнання харчоблоку – в робочому стані.

Відповідно до плану роботи школи здійснюються перевірки стану харчування учнів адміністрацією школи, членами батьківського комітету. Питання організації харчування учнів розглядаються й аналізуються на педрадах, нарадах при директорі, засіданні ради школи та батьківських зборах. 

 

 

 

 


Перспективне тижневе меню сніданків та обідів


 

План -графік

роботи комісії батьківської ради 

Кременчуцького ліцею №4  з питань медичного обслуговування та харчування у 2016-2017 н.р.

 

Зміст

Терміни

Відповідальний

1.

Перевірка відповідності меню

ІІІ тиждень вересня, січня

Корнієнко О.І. (1-Г)

Олійник Л.С.(8-Б)

2.

Аудит  та замовлення медичних препаратів

ІV тиждень вересня

Новосельцева О.Ю., (2-Б),

Ладченко К.В. (3-В)

3

Перевірка цільового використання продуктів харчування і готової продукції

ІІ тиждень

жовтня, лютого

Животовська Ю.О. (2-Г),

Новосельцева О.Ю. 2-Б)

4.

Перевірка відповідності раціону харчування згідно затвердженому меню

І тиждень листопада, березня

Кондратець С.Г. (2-В),

Ладченко К. В. (3-В)

5.

Контроль за якістю харчування

ІІ тиждень грудня, квітня

Скрипаль Л. В. (6-В),

Корнієнко О.І. (1-Г)

6.

Організація просвітницької роботи із залученням спеціалістів -лікарів

2 рази на семестр

медпрацівник

7 Моніторинг цін на продукти харчування  щотижня Лисенко Ю.В. (7-А)

8

Засідання  комісії:

  • установче
  • аналітичне
  • підсумкове

 

вересень

грудень

травень

Голова комісії Новосельцева Оксана Юріївна

заступник директора

з НВР  Цвелих Ірина Петрівна

 

 

 

 
Copyright MyCorp © 2017
Створити безкоштовний сайт на uCoz