№
з/п
|
Зміст заходів
|
Виконавець
|
Термін виконання
|
-
|
Забезпечити неухильне дотримання нормативно-правових документів щодо організації харчування в ліцеї.
|
адміністрація, шеф-кухар
|
Протягом року
|
-
|
Призначити відповідального за організаціюбезкоштовного харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгових категорій та учнів 5-11класів.
|
директор
КНВК №4
(наказ)
|
до 01.09.
2017 р.
|
-
|
Збільшити вартість харчування дітей відповідно до діючих натуральних норм
|
директор
КНВК №4
(наказ)
|
до 07.09.
2017 р.
|
-
|
Здійснювати облік дітей, які харчуються за рахунок бюджетних коштів та на пільговій основі
|
заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування
|
Протягом року
|
-
|
Розглядати питання стану організації харчування на засіданнях педрад, батьківських зборах, нарадах при директорові
|
Адміністрація, класні керівники
|
Протягом року
|
-
|
Забезпечити працівників шкільного харчоблоку спеціальним одягом.
|
заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності
|
до 01.09.20157
|
Розробити режим харчування дітей та здійснювати контроль за його виконанням
|
заступник директора з навчально-виховної роботи,
відповідальний за харчування
|
до 01.09.2015
|
-
|
Скласти графік чергування вчителів у буфеті
|
заступник директора з навчально-виховної роботи
Мойса В.М.
|
до 02.09.2017
|
-
|
Дотримуватися гігієнічних і санітарно-протиепідемічних норм та правил при виготовленні, зберіганні, транспортуванні й реалізації продуктів харчування.
|
шеф-кухар
Кривоніс Т.В.
|
Протягом року
|
-
|
Тримати на контролі забезпечення учнів та вихованців навчальних закладів питною водою гарантованої якості.
|
Адміністрація, медпрацівник
|
Протягом року
|
-
|
Встановити щоденний контроль за дотриманням меню, якістю та різноманітністю приготуванню страв, наповнюваністю порцій, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.
|
Відповідальні за харчування, медпрацівник
|
Протягом року
|
-
|
Здійснювати контроль за станом технологічного, холодильного та вентиляційного обладнання
|
заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності
|
Протягом року
|
-
|
З метою профілактики харчових отруєнь, інфекцій забезпечити санітарну обробку мийних ванн, технологічного устаткування,виробничих столів, посуду.
|
заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності., шеф-кухар
|
Щоденно
|
-
|
Оновлювати сторінку на шкільному сайті «Шкільне харчування», де розміщувати актуальну інформацію.
|
вчитель інформатики
Шамрай В.Т.,
заступник директора з навчально-виховної роботи Цвелих І.П.
|
Протягом року
|
-
|
Дотримуватися встановленого порядку проходження медичних оглядів працівниками харчоблоку і проведення профілактичних щеплень.
|
медпрацівник
|
2 рази на рік
|
-
|
Поновилювати інформаційний куточок із формування здорового харчування
|
заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування
|
Протягом року
|
-
|
Активізувати просвітницьку роботу, спрямовану на отримання знань про правильне харчування і здоровий спосіб життя. Оформити інформаційні (тематичні) куточки про культуру здорового харчування.
|
Медпрацівник, заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування
|
Протягом року
|
-
|
Проводити бесіди та тематичні години щодо формування здорового способу життя, попередженню харчових отруєнь та інфекційних захворювань учнів
|
класні керівники,
медпрацівник
|
1 раз на період
|
-
|
Підготувати для учнів виступи агітбригади з метою санітарно-освітньої роботи, спрямованої на отримання знань про правильне харчування і здоровий спосіб життя
|
соціальний педагог та педагог-організатор
|
вересень 2017, березень 2018
|
-
|
Анкетування учнів щодо їх позиції до раціонального харчування
|
класні керівники
|
1 раз на рік
|
-
|
Провести конкурс для учнів 1-4 класівмалюнків «Смачно і корисно»
|
Класнікерівники 1-4 класів
|
Лютий 2017
|