Кременчуцький НВК №4
Харчування
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.11.2017, 17:40

 

 

З метою з метою створення належних умов роботи харчоблоків, покращення і удосконалення організації харчування дітей, дотримання норм харчування, санітарно-гігієнічних вимог та законодавства з охорони праці

 

                      План заходів щодо покращення стану організації харчування дітей

з/п

Зміст  заходів

Виконавець

Термін виконання

  1.  

Забезпечити неухильне дотримання нормативно-правових документів щодо організації харчування в ліцеї.

 

адміністрація, шеф-кухар

 

Протягом року

  1.  

Призначити відповідального  за організаціюбезкоштовного харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгових категорій  та учнів 5-11класів.

директор

КНВК №4

(наказ)

до 01.09.

2017 р.

  1.  

Збільшити вартість харчування дітей відповідно до діючих натуральних норм

директор

КНВК №4

(наказ)

до 07.09.

2017 р.

  1.  

Здійснювати облік дітей, які харчуються за рахунок бюджетних коштів та на  пільговій основі

заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування   

Протягом року

  1.  

Розглядати питання стану організації харчування на засіданнях педрад, батьківських зборах, нарадах при директорові

Адміністрація, класні керівники

Протягом року

  1.  

Забезпечити працівників шкільного харчоблоку спеціальним одягом.

заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності

до  01.09.20157

Розробити режим харчування дітей та здійснювати контроль за його виконанням

заступник директора з навчально-виховної роботи,

відповідальний за харчування   

до 01.09.2015

  1.  

Скласти графік чергування вчителів у буфеті

заступник директора з навчально-виховної роботи

Мойса В.М.

до 02.09.2017

  1.  

Дотримуватися  гігієнічних і санітарно-протиепідемічних норм та правил при виготовленні, зберіганні, транспортуванні й реалізації продуктів харчування.

шеф-кухар

Кривоніс Т.В.

Протягом року

  1.  

Тримати на контролі забезпечення учнів та вихованців навчальних закладів питною водою гарантованої якості.

Адміністрація, медпрацівник

Протягом року

  1.  

Встановити щоденний контроль за дотриманням меню, якістю та різноманітністю приготуванню страв, наповнюваністю порцій, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.

Відповідальні за харчування, медпрацівник

Протягом року

  1.  

Здійснювати контроль за станом технологічного, холодильного та вентиляційного обладнання

заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності

Протягом року

  1.  

З метою  профілактики  харчових отруєнь, інфекцій забезпечити санітарну обробку мийних ванн, технологічного устаткування,виробничих столів,  посуду.

заступник директора з адміністративно - господарчої діяльності., шеф-кухар

Щоденно

  1.  

Оновлювати сторінку на шкільному сайті «Шкільне харчування», де розміщувати актуальну інформацію.

вчитель інформатики

Шамрай В.Т.,

 заступник директора з навчально-виховної роботи  Цвелих І.П.

Протягом року

 

  1.  

Дотримуватися  встановленого порядку проходження медичних оглядів працівниками харчоблоку і проведення профілактичних щеплень.

медпрацівник

2 рази на рік

  1.  

Поновилювати  інформаційний куточок із формування здорового харчування

заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування 

 

Протягом року

  1.  

Активізувати просвітницьку роботу, спрямовану на отримання знань про правильне харчування  і здоровий спосіб життя. Оформити  інформаційні (тематичні) куточки про культуру здорового харчування.

Медпрацівник, заступник директора з навчально-виховної роботи, відповідальний за харчування 

 

Протягом року

  1.  

Проводити бесіди та тематичні години щодо формування здорового способу життя, попередженню харчових отруєнь та інфекційних захворювань учнів

класні керівники,

медпрацівник

1 раз на період

  1.  

Підготувати для учнів виступи агітбригади з метою санітарно-освітньої роботи, спрямованої на отримання знань про правильне харчування і здоровий спосіб життя

соціальний педагог та педагог-організатор

вересень 2017, березень 2018

  1.  

Анкетування учнів щодо їх позиції до раціонального харчування

класні керівники

1 раз на рік

  1.  

Провести конкурс  для учнів 1-4 класівмалюнків «Смачно і корисно»

Класнікерівники 1-4 класів

Лютий 2017

 

 
Copyright MyCorp © 2017
Створити безкоштовний сайт на uCoz